هنر تلاوت قرآن در سایت تنغیم، پایگاه جهانی قرآنیان
هدفم حضور قوی در مسابقات است نه کسب مقام/ تقاضای اعزام همراه را دارم . نماینده کشورمان در مسابقات بینالمللی قرآن سودان گفت: هدفم حضور قوی در مسابقات سودان است نه کسب مقام و حضور استاد همراه در کنار من میتواند در این راه مفید و مؤثر باشد.«محمود نوروزی» حافظ کل قرآن و نماینده ایران در مسابقات قرآن سودان در گفتوگویی با اشاره به اعزامش به این رقابتها گفت: این مسابقات دیماه 1393 در رشته حفظ کل و تفسیر جزء 25 قرآن کریم و با رده سنی زیر 23 سال در خارطوم پایتخت کشور سودان برگزار و من به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در آن حضور خواهم یافت.
در نخستین دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان، شیعه و سنی با یکدیگر نماز مشترک اقامه کردند، در آن زمان یکی از شرکتکنندگان یمنی بهعنوان امام جماعت جلو ایستاد و دیگر متسابقان شیعه و سنی پشت سرش قامت بستند.
به گزارش تنغیم به نقل از فارس کاروان قرآنی جمهوری اسلامی ایران متشکل از 20 قاری، حافظ و یک گروه تواشیح، برنامههای مختلفی در ایام حج ابراهیمی در سرزمین وحی اجرا کرد. یکی از اعضای این کاروان «وحید وکیلی» نفر اول سیامین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم است.
پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب در گزارشی به قلم مصطفی آجرلو به بررسی زندگی استاد ابراهیم پورفرزیب(مولائی) و مراودات ایشان با رهبری پرداخته است.به گزارش تنغیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله العظمی خامنهای،استاد ابراهیم پورفرزیب معروف به مولایی، از اساتید پیشکسوت قرآن کریم، هفتهی گذشته پس از گذراندن یک دوره بیماری دعوت حق را لبیک گفت.
حافظ بینالمللی قرآن عمل به دستورات الهی را یکی از مهمترین نتایج فهم قرآن دانست و گفت: برای گسترش فهم قرآن باید به ترجمه و تفسیر توجه کرد چرا که اگر قرآن بخوانیم و به معانی آن توجه نکنیم، به هدف متعالی فهم آیات الهی نخواهیم رسید.«بهزاد هژبری» حافظ بینالمللی قرآن کریم در گفتوگویی با بیان اینکه فراگیر شدن فهم قرآن میتواند جامعه را به سوی کمال هدایت کند، اظهار داشت: تمسک به قرآن و فهم آیات الهی انسان را از فساد دور میکند؛ بنابراین شایسته است برای داشتن جامعهای اسلامی و پویا مردم را با اهمیت یادگیری فهم قرآن آشنا کنیم.
قاری بینالمللی قرآن با اشاره به لزوم احیای جلسات سنتی، این جلسات را پایگاه اصلی ترویج فرهنگ قرآنی دانست و گفت: در جلساتی که افراد پای رحل قرآن نشسته و در مقابل خدا زانو میزنند، برکات بسیاری وجود دارد که باید در احیای آن تلاش کرد.«جهانبخش فرجی» قاری بینالمللی قرآن کریم در گفتوگو با خبرنگار فعالیتهای قرآنی خبرگزاری فارس با اشاره به لزوم احیا و تقویت جلسات سنتی قرآن کریم، اظهار داشت: متأسفانه هماکنون جلسات سنتی قرآن کمتر مورد توجه قرار میگیرند
نماینده اعزامی ایران به مسابقات بینالمللی قرآن مالزی گفت: به این دلیل که طی سالهای گذشته حق قاریان ایرانی در مسابقات قرآن مالزی ضایع شده، روی اول شدنم حساب نمیکنم و بیشتر علاقهمندم تا تلاوت باکیفیتی داشته باشم.حامد ولیزاده، نماینده ایران در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی در گفتوگویی با بیان اینکه اواخر ماه جاری برای شرکت در مسابقات بینالمللی قرآن مالزی اعزام میشوم، گفت: برای شرکت در این مسابقات تا حدودی آمادگی دارم که در این مدت باقیمانده با تمرینهای زیاد، سعی میکنم که آمادگی کامل را به دست آورم.
به گزارش تنغیم به نقل از فارس چهارمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم به میزبانی کشور تونس در حال برگزاری است و «پیمان ایازی» و «محمود نوروزی» به عنوان نمایندگان کشورمان در رشته های حفظ کل و تلاوت با حفظ 15 جزء در این دوره از مسابقات حاضر هستند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف، ضمن تشریح برنامههای هجدهمین دوره مسابقات کشوری «همخوانی، مدیحهسرایی، اذان و ابتهال» از رقابت بیش از 500 نفر از تاریخ نهم تا شانزدهم اردیبهشتماه به میزبانی آبادان خبر داد.
نفر دوم مسابقات سراسری قرآن کریم بر این باور است که با کسب رتبههای اول و دوم مسابقات سراسری قرآن در سالهای 91 و 92 توسط نمایندگان آذربایجان غربی، رفته رفته این استان به قطب جدید پرورش استعدادهای تلاوت قرآن در کشور تبدیل شده است.